Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

Handlekurv er tom

Fri frakt, sporing til døren og ingen skjulte avgifter. Vi har prisgaranti på hele vårt sortiment.

Tannbleking strips

Tannbleking strips

Endelig et tannbleking strips sett som virker. Du vil se forskjell allerede etter 3 dagers bruk.
Vår pris: kr 198,00
Beskrivelse

Endelig et tannbleking strips sett som fungerer bedre enn Crest 3D-serien. Du vil se forskjellen allerede etter 3 dagers bruk. Du mottar 14 behandlinger.

28 strips er nok til å behandle tennene opp og ned hele 14 ganger.

Whitening effekt:
Effektiv for å fjerne misfarging grunnet te, kaffe, vin, pigment, tannplakk med mer.

Kontrast:
Med en tannbleking kontrast brosjyre vedlagt, ser du enkelt effekt av prosessen.

Få et vakkert, hvitt smil allerede etter 3 dager!

Vårt produkt har dobbelt så mye av virkestoffet som Crest 3D professional whitening strips og er fortsatt mer skånsomt mot dine tenner.

Hvorfor våre strips er bedre enn Crest 3D professional whitening strips:
Crest 3D professional whitening bruker hydrogenperoksid med en styrke på 6,5%. Våre tannbleking strips inneholder 36% karbamidperoksid, som igjen kan sammenlignes med 12% hydrogenperoksid.

Karbamidperoksid er den tryggeste geleen å bruke til tannbleking i hjemmet, og gode resultater vil oppnås. De fleste tannblekingssett som benytter karbamidperoksid inneholder 22% til 44% karbamidperoksid gele, mens 36% er standard. Personer med ekstremt følsomme tenner og tannkjøtt bør velge 22% og personer med mindre følsomhet kan gå opp til 44%. Vi har et sett med 44% karbamidperoksid som du kan lese mer om her.

Nøkkelen til å bruke karbamidperoksid for tannbleking er påfølgende applikasjoner av blekningsgeleen med maks 24 timer mellom behandlingene. Fortsett behandlinger daglig til ønsket resultat er oppnådd.Maks 14 behandlinger (2 uker). En enkelt 30-60 minutters applikasjon utføres månedlig for vedlikeholdsformål.

Hvis du bruker produkt med hydrogenperoksid, må du vente minst ett år mellom behandlingene. Med vårt produkt kan du vedlikeholde månedlig og ved behov gjenta full kur hver tredje måned.

Produktet er CE sertifisert.

tannbleking strips 4

tannbleking strips 3

tannbleking strips 1

Reviews

torsdag 21. mai 2020
Produktet virker. Ten thumbs up fra meg :)
lørdag 07. oktober 2017
Jeg er glad i både kaffe og vin. Dette har satt spor på tennene mine. Så prøvde jeg dette. Fungerer som beskrevet. Har prøvd andre ting som f.eks disse Coco Teeth Whitening uten hell. Dette er første produkt som virker for meg.
aksel
tirsdag 18. juli 2017
Kjøpte dette produktet mandag 10. juli og det lå i postkassen torsdag 13. juli. Litt skeptisk til dette, men etter å ha brukt det fra fredag er det tydelig forskjell. Dette produktet virker. Anbefales :)
Marit
Flere omtaler

Vårt nettsamfunn: earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP