Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

Handlekurv er tom

Vi følger gjeldende norske regler for butikkdrift. 14 dagers angrerett fra varen er mottatt samt garanti iht norsk kjøpslov. Vi er norskregistrert firma. Våre kunder blir ivaretatt på best mulig måte for å gi deg som kunde en god kjøpsopplevelse.

Vi driver virksomhet fra Filippinene. All inntekt her går til drift av earthoftomorrow.com og prosjektene denne websiden til enhver tid arbeider med. Handler du hos oss er du med å hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner. Skal du reise til Filippinene i nær fremtid, eller ønsker støtte oss ytterligere? bli medlem.

. Vi har avtale med EMS som benyttes til de aller fleste av våre forsendelser og leveringstid er 10-20 dager på de fleste varer. Av og til kan det ta noe lenger tid, men 90 prosent av våre pakker ankommer innenfor tidsrommet 10-20 dager.

Det tilkommer ingen gebyr utover pris fra butikk. Vi tar oss av frakt og toll i forbindelse med din handel.

Vi kjøper direkte fra fabrikk, selger overskuddslagre og vi kjøper opp fra bedrifter som har gått konkurs og videreselger boet.

Vi garanterer å være den rimeligste, norske butikk på produktene vi selger. Finner du produktet hos en konkurrent til lavere pris i løpet av en 5 dagers periode fra du foretok din bestilling vil vi refundere differansen pluss 10 prosent. Garantien omfatter alle butikker lokalt der du som kunde er bosatt, samt sluttpris inklusive frakt nettbutikk har på gjeldende produkt. Garantien omfatter ikke butikker som krever betalt medlemskap, tilbudspris eller butikker uten norsk organisasjonsnummer og mva registrering.

Har du en kupong kode fra oss? Husk, du kan kun benytte koden for 1 produkt og kun for 1 stk av valgte produkt av gangen. Ønsker du flere av samme produkt eller har forskjellig kupong kode for forskjellige produkter må du legge dette inn via flere bestillinger.

Vi er kun en liten nettbutikk og vi setter stor pris på våre kunder som velger oss slik at vi kan fortsette vårt prosjekt på Filippinene.

Aksel tar seg av bestillinger og online delen av firmaet mens Jessa styrer det meste utover det. Vi vet mange syntes det er litt skummelt å bestille fra en liten og relativt ukjent butikk på nett, så vi setter ansikt på hvem vi er. Via vårt prosjekt på earthoftomorrow.com kan dere se videoer og innhold av oss og med oss.

Hos oss handler du trygt.

jessaaksel

Mest solgte

Alt overskudd til inntekt for drift av earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP